Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem Experience komt naar Los Angeles en New York

Cowabunga, kerels en dudettes! Als je in de omgeving van Los Angeles en New York bent, is dit je kans om de wereld van Teenage Mutant Ninja Turtles te ervaren met de Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem Experience. Paramount Pictures en Nickelodeon Movie geven fans de kans om het meeslepende hol te ervaren, dat op 23 juli 2023 begint en een Sewer Shop for Turtles-merchandise zal bevatten.

Er zijn twee soorten Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem Experience. De ene is de gezinsvriendelijke versie en de andere is de Ooze After Dark-versie die geschikt is voor het volwassen publiek. In beide gevallen kunnen fans het ondergrondse huis van onze helden in een half schelp verkennen en hun hol tot leven zien komen en ook trainen met hun favoriete Turtles Hier is de beschrijving voor Ooze After Dark: Ooze After Dark is een verbeterde versie van de ervaring, gericht op een meer volwassen publiek. Elke avond van 6 tot 8 uur gaan de lichten uit en gaat de muziek harder. Open voor alle leeftijden, maar verwacht heldere, knipperende lichten en harde geluiden.

De Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem Experiences worden gehouden van zondag 23 juli tot en met dinsdag 1 augustus van 12 tot 8 uur lokale tijd.

Ga naar www.tmntexperience.com om je aan te melden voor het evenement.

Waar:

  • New York: 415 West 14th Street NY, NY 10014
  • Los Angeles: 1247 3rd Street Promenade, Santa Monica, CA 90401

Als je klaar bent met de ervaring, kun je de officiële “Sewer Shop” bezoeken met een interactieve productshowcase met speelgoed, kleding, accessoires, entertainment en woonaccessoires van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem en TMNT. Deze zullen ook verkrijgbaar zijn in de Amazon Teenage Mutant Ninja Turtles-winkel. Het bevat Mutant Mayhem Leonardo knuffel met actie en 20+ geluiden van Mattel (beschikbaar voor pre-order) en de Classic Cohort Collection-actiefiguren, waaronder Foot Soldier, Mutagen Man, Leatherhead, Wingnut en Screwloose van Playmates. Voor kleding is er het Peace Love and Pizza-t-shirt, een exclusief ontwerp van Amazon Essentials en Merch on Demand.

Over Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Synopsis: Na jarenlang beschut te zijn geweest tegen de mensenwereld, wilden de gebroeders Turtle de harten van New Yorkers winnen en geaccepteerd worden als normale tieners door middel van heldhaftige daden. Hun nieuwe vriendin April O’Neil helpt hen om het op te nemen tegen een mysterieus misdaadsyndicaat, maar ze komen al snel tot over hun oren in de problemen wanneer een leger mutanten op hen wordt losgelaten. De film is geregisseerd door Jeff Rowe met co-regisseur Kyler Spears. Het scenario is geschreven door Seth Rogen & Evan Goldberg & Jeff Rowe en Dan Hernandez & Benji Samit naar het verhaal van Brendan O’Brien en Seth Rogen & Evan Goldberg & Jeff Rowe, gebaseerd op de Teenage Mutant Ninja Turtles personages gecreëerd door Peter Laird en Kevin Eastman.

Het is geproduceerd door Seth Rogen, Evan Goldberg en James Weaver en uitvoerend geproduceerd door Ramsay McBean en Josh Fagen. De stemmencast bestaat uit Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Hannibal Buress, Rose Byrne, Nicolas Cantu, John Cena, Jackie Chan, Ice Cube, Natasia Demetriou, Ayo Edebiri, Giancarlo Esposito, Post Malone, Brady Noon, Seth Rogen, Paul Rudd en Maya Rudolph.

About the Author

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *