Optimus Prime GoKart komt naar de Segway x Transformers-collectie

Transformers: Rise of the Beasts is nu in de bioscoop te zien en Segway hield onlangs een evenement in de omgeving van Los Angeles om zijn samenwerking met Hasbro met zijn Segway x Transformers-collectie te demonstreren. De collectie begon in december 2022 en bevat populaire Transformers-personages in de vorm van GoKarts en Electric Scooters.

Onlangs werd aangekondigd dat er een limited-edition Segway-Ninebot Optimus Prime GoKart Pro zal worden uitgebracht, met pre-orders die nu beschikbaar zijn op Segway.com. De Optimus Prime GoKart Pro heeft een zeer sterk stalen frame, speciale driftende TPE-achterbanden en drievoudige antibotsingsbescherming. Hij is getest op een professioneel circuit en kan tot 24,8 mph bereiken met een bereik van 15,5 mijl op één lading.

De Optimus Prime GoKart Pro wordt geleverd met een exclusieve metalen plaat met een uniek batchnummer en een exclusieve Transformers-startgong. De E-Kart staat gepland voor verzending op 1 juli 2023.

Het voegt zich bij een line-up met onder meer de Megatron GT2 SuperScooter, Bumblebee GoKart Pro en Bumblebee C8 Kids KickScooter. “We zijn verheugd om het laatste stuk van deze samenwerking tot leven te zien komen en voor consumenten om het nieuwe product in handen te krijgen”, zegt Tom Hebert, Segway Vice President of Sales Marketing, “Segway verlegt graag de grenzen van innovatief ontwerp en technologie, met de nieuwste drop waarmee fans op een geheel nieuwe manier kunnen ‘communiceren’ met een van hun favoriete Transformers-personages.”

 

About the Author

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *