The Marvels krijgt nieuwe posters, geavanceerde tickets nu te koop

The Marvels is een nog te verschijnen Marvel Studios film met in de hoofdrollen Brie Larson als Captain Marvel, Teyonah Parris als Monica Rambeau en Iman Vellani als Ms. Marvel. Deze week zijn er vooraf tickets voor de film te koop. Ter gelegenheid daarvan zijn posters, een spot van 1 minuut en een featurette “The Return of Captain Marvel” uitgebracht.

De nieuwe posters promoten de verschillende theatrale formaten, waaronder Dolby, IMAX, ScreenX en Real3D.

De Marvels Dolby-poster

Als eerste is er de release van de Dolby-poster, waarop de drie superhelden te zien zijn terwijl ze omhoog kijken met hun krachten klaar voor de strijd. Dolby Cinema is een formaat dat rijke kleuren, helder wit en diep zwart naar voren brengt dankzij Dolby Vision en meeslepend surroundgeluid via Dolby Atmos.

RealD 3D Poster

Ten slotte hebben we de RealD 3D-poster die een 3D-effect afgeeft met de drie leads die de drie primaire kleuren vertegenwoordigen.

De Marvels ScreenX-poster

De ScreenX-poster pakt het anders aan met een schetsmatige stijl en collageplaatsingen van de verschillende personages. Dit formaat breidt het enkele scherm uit met drie schermen, waardoor de kijkers worden omhuld met een panoramisch beeld van 270 graden.

De Marvels IMAX-poster

Op de IMAX-poster kijken de helden recht naar de kijkers en zijn ze klaar voor de strijd.

De spot van 60 seconden geeft kijkers een opfriscursus over de gebeurtenissen van Captain Marvel en bevat scènes uit de aankomende film. De nieuwe featurette laat de avonturen van Captain Marvel in het Marvel Cinematic Universe zien en bereidt kijkers voor op de aankomende film.

Samenvatting:

In Marvel Studios’ The Marvels heeft Carol Danvers, ook bekend als Captain Marvel, haar identiteit teruggewonnen van de tirannieke Kree en wraak genomen op de Supreme Intelligence. Maar onbedoelde gevolgen zorgen ervoor dat Carol de last van een gedestabiliseerd universum op zich neemt. Wanneer haar taken haar naar een abnormaal wormgat sturen dat verbonden is met een Kree-revolutionair, raken haar krachten verstrengeld met die van Jersey City-superfan Kamala Khan, ook bekend als Ms. Marvel, en Carol’s vervreemde nichtje, nu S.A.B.E.R.-astronaut Captain Monica Rambeau. Samen moet dit onwaarschijnlijke trio samenwerken en leren samenwerken om het universum te redden als The Marvels.

De hoofdrollen worden vertolkt door Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Zawe Ashton, Gary Lewis, Seo-Jun Park, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Saagar Shaikh en Samuel L. Jackson. De film is geregisseerd door Nia DaCosta en geproduceerd door Kevin Feige. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Mary Livanos en Matthew Jenkins fungeren als uitvoerende producenten. Het scenario is van Nia DaCosta en Megan McDonnell en Elissa Karasik.

Marvel Studios’ The Marvels komt op 10 november 2023 in de Amerikaanse bioscopen.


 

#Films #The Marvels #De wonderen

About the Author

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *